Massages

Voetreflex massage:

Een ontspannende massage van de voeten met een zelfherstellende uitwerking op lichaam en geest.  Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt op natuurlijke wijze in werking gesteld. Heerlijk na een voetbehandeling.

Sport massage

Deze massage is bedoeld voor passieve en actieve sporters. De massage gaat in op de diepere structuren in het lichaam zoals bindweefsels of spieren. Zo vindt er een betere doorbloeding plaats en worden afvalstoffen afgevoerd. Waardoor spieren beter kunnen ontspannen en in hun natuurlijke positie terugkeren.
Bij de volgende klachten kan men sportmassage toepassen:

  • Spierpijnen
  • Nek-schouderpijnen
  • Rugklachten
  • Arm-been klachten

Triggerpoint massage

Veel van onze alledaagse pijnklachten en vele andere vreemde symptomen worden feitelijk veroorzaakt door myofasciale triggerpoints (kleine spierknopen) in overbelaste of geblesseerde spieren. Door direct op de triggerpoints te werken, is massage de veiligste, meest natuurlijke en meest effectieve vorm van pijntherapie.

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massage techniek. De bovenste huidlaag, de opperhuid wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekens en rimpels minder worden. De doorbloeding  (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger maken van de huid. Bindweefsel massage is geschikt voor gezichten lichaam.

Cupping massage

Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. De cupping massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”. Deze massage wordt gedaan met behulp van medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is in vele massages te integreren.